Bluezzz spot dagelijks de droomparadijsjes op aarde


Noord-Amerika saint lucia

Published on september 25th, 2013 | by admin

0

Luxe genieten op St. Lucia

Gelegen in dezelfde Caraïbische eilandjeswolk als Antigua, Barbados en Martinique, is het onafhankelijke St. Lucia een plek voor zowel de avonturier als romanticus.

Trek een dag het regenwoud in, lounge op de stranden van Rodney Bay, bewonder de natuur in de Botanische tuinen of trek naar het noorden van het eiland en kom oog in oog te staan met dolfijnen en walvissen. In het noorden vind je ook de mooiste resorts, sommige met schitterende uitzichten over de fantastische baaien van dit prachteiland.

Reizen naar St. Lucia – hoe kom je er?

Onder meer British Airways vliegt met één overstap vanaf zo’n 700 euro op Hewanorra International Airport op St. Lucia, check de opties via Vliegwinkel of Ebookers. Onder meer Fox biedt eilandhopreizen naar St. Lucia met ook Barbados en Grenada. Check Trivago voor een uitgebreid overzicht met hotels en een prijsvergelijking daarvan.

Vakantie St. Lucia – beste reistijd

December tot en met april zijn de drukste maar ook duurste maanden op St. Lucia. Het beste is om net daarvoor of daarna te gaan, in november of mei, als de prijzen wat lager zijn en het weer vaak nog steeds prima. Budgetreiziger gaan in het laagseizoen tussen juni en oktober, als het heter en vochtiger is, maar de prijzen aanzienlijk afnemen.

St. Lucia St. Lucia St. Lucia St. Lucia 19a


Meer onbekende paradijsjes ontdekken?
Check ook onze specials over bijvoorbeeld Frans-Polynesië-on-a-budget, het verstopte Griekse mini-eilandje Othoni, de prachtige Corn Island bij Nicaragua, de Indonesische geheimen Karimunjawa of Ternate, het Mexicaanse Isla Holbox, de fabuleuze La Maddalena Archipel bij Sardinië, het Quirimbas National Park in Mozambique, het wonderschone Tayrona National Park van Colombia, het eenzame mini-eilandje Kuanidup bij Panama, Zanzibar’s nóg mooiere broertje Pemba Island, de Cambodjaanse parel Koh Rong of het paradijselijke Lord Howe Island bij Australië.

We hebben ook uitgebreide specials over de mooiste stranden en kustplaatsen van o.a. Sri Lanka, GoaMexico, Myanmar en Costa Rica, of de mooiste eilanden van Thailand, Hawaii en Maleisië. Check ook onze fotoseries met de 11 Mooiste stranden van Europa en de Mooiste stranden ter Wereld en onze artikelen over reizen naar Mauritius, Frans-Polynesië , de Seychellen of de Malediven.


Share, like, Tweet of Pin en spread the Bluezzz! Volg Bluezzz ook op Facebook en Twitter voor dagelijkse paradijsje op aarde!

Tags: ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑