Bluezzz spot dagelijks de droomparadijsjes op aarde


Oceanië Lake Hillier australie

Published on september 24th, 2013 | by admin

0

Blauw wordt roze bij Lake Hillier

Sommige dingen zouden blauw moéten zijn, maar zijn roze. Zoals het water van het Lake Hillier op Middle Island, voor de zuidwestkust van Australië.  Het is nog steeds een mysterie waarom het water rose is.

Ook verkleurt het nog al eens. Volgens wetenschappers heeft het met een zeldzame soort algen te maken. Wat het ook moge zijn, bizar is het wel.

Voor op maat gemaakte Australië-reizen check je het aanbod van Tenzing Travel. Check ook hun gratis Australië en Nieuw-Zeeland brochure.

Roze meer Lake Hillier op Middle Island Lake Hillier Lake Hillier op Middle Island

 

Werkvakantie, vrijwilligerswerk & taalreis Australië
Op werkvakantie, vrijwilligerswerk doen of Engels studeren in Australië? Check de mogelijkheden bij de Nederlandse organisaties Travel Active en Activity International.

 

Meer onbekende paradijsjes ontdekken? Check ook onze specials over bijvoorbeeld Frans-Polynesië-on-a-budget, het verstopte Griekse mini-eilandje Othoni, de prachtige Corn Island bij Nicaragua, de Indonesische geheimen Karimunjawa of Ternate, het Mexicaanse Isla Holbox, de fabuleuze La Maddalena Archipel bij Sardinië, het Quirimbas National Park in Mozambique, het wonderschone Tayrona National Park van Colombia, het eenzame mini-eilandje Kuanidup bij Panama, Zanzibar’s nóg mooiere broertje Pemba Island en de Cambodjaanse parel Koh Rong .

Share, like, Tweet of Pin en spread the Bluezzz! Volg Bluezzz ook op Facebook en Twitter voor dagelijkse paradijsje op aarde!

Tags:


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑