Bluezzz spot dagelijks de droomparadijsjes op aarde


Oceanië Moorea

Published on september 21st, 2013 | by admin

0

Moorea is het betaalbare Bora Bora

Bora Bora is een paradijs, maar duur. Iets betaalbaarder, als huwelijksreisdroom, is kleinere broertje Moorea.

Op het Intercontintal Resort (foto’s) slaap je voor minder dan €100 per persoon per nacht (de waterbungalows zijn 3x zo duur helaas…). Goedkoper: de overwaterbungalows van www.clubbalihai.com, vanaf €75 p.p.p.n. Of sta voor een tientje op de Moorea Camping!

Moorea eiland Tahiti

Reizen naar Moorea – hoe kom je er?

Moorea ligt op enkele kilometers varen van buur- en hoofdeiland Tahiti. Je kunt hierop vliegen via Parijs (Air France) of Los Angeles (KLM). Vanaf €1.500 retour, check de opties bij Skyscanner. Check een overzicht van hotels en prijzen of vergelijkingssite Trivago.

Moorea, Bora Bora

Moorea, Frans Polynesië

Vakantie Moorea Frans Polynesië – beste reistijd

Voor heel Frans Polynesië geldt eigenlijk: het hoogseizoen loopt van 1 mei t/m 31 oktober; het laagseizoen is van 1 november t/m 30 april, als het meer regent en het is. De prijzen zijn navenant. Ideale ‘tussenmaanden’ qua prijs en weer zijn april en november.

Meer van dit soort artikelen? We hebben ook uitgebreide specials over de mooiste stranden en kustplaatsen van o.a. Sri Lanka, GoaMexico, Myanmar en Costa Rica, of de mooiste eilanden van Thailand, Hawaii en Maleisië. Check ook onze fotoseries met de 11 Mooiste stranden van Europa en de Mooiste stranden ter Wereld en onze artikelen over reizen naar Mauritius, Frans-Polynesië , de Seychellen of de Malediven.

Share, like, Tweet of Pin en spread the Bluezzz! Volg Bluezzz ook op Facebook en Twitter voor dagelijkse paradijsje op aarde!

Tags: ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑