Bluezzz spot dagelijks de droomparadijsjes op aarde


Oceanië Wineglass Bay, Tasmanië

Published on september 30th, 2013 | by admin

1

Wineglass Bay: Tasmaans duivelsstrand

Een bijna perfecte halve maan van duizelingwekkend wit zand, omzoomd door een saffierkleurige zee, tegen een achtergrond van roze en grijze granietrotsen: de Wineglass Bay in Tasmanië is met recht een van de mooiste stranden ter wereld.

Wineglass Bay

Down under in down under. De eilandstaat Tasmanië, 240 kilometer onder het zuidelijkste puntje van Australië, is gezegend met de mooiste en meest onbedorven landschappen. Een kwart van het eiland bestaat uit pure, maagdelijke wildernis. De perfect gevormde Wineglass Bay ligt in het Freycinet National Park, een landtong vol wilde, ongerepte natuur aan de oostkust van Tasmanië. Hier vind je meer verborgen zandstranden, zoals Bryans en Cooks Beach, en ook steile zeekliffen, verborgen grotten en roze granieten rotsen. Fantastische bestemming voor een huwelijksreis!

Wineglass Bay, Tasmanië

Wineglass Bay, Tasmanië

Wineglass Bay, Tasmanië

Naar Wineglass Bay reizen / Tasmanië – hoe kom je er?

Vliegen op Melbourne of Sydney met bijv. Emirates of Singapore Airlines (vanaf €1100) en vanaf hier een binnenlandse vlucht met Jetstar, Qantas, Tiger of Virgin Australia (vanaf €150 retour). Onder meer Tenzing Travel en SNP bieden Tasmanië-rondreizen (inclusief of exclusief vliegticket), bij Riksja kun je zelf Tasmanië-bouwstenen combineren met Australië.

Naar Wineglass Bay op vakantie / Tasmanië – beste reistijd

Qua weer zijn de maanden november tot en met maart het prettigst. Vooral maart is een goede reismaand: het zomerseizoen loopt dan ten einde en de schoolvakanties zijn voorbij, dus het is rustiger en je kunt betere deals scoren bij hotels, terwijl het weer nog heerlijk is (zo’n 21 graden gemiddeld overdag).


Share, like, Tweet of Pin en spread the Bluezzz! Volg Bluezzz ook op Facebook en Twitter voor dagelijkse paradijsje op aarde!

Tags: ,


About the AuthorOne Response to Wineglass Bay: Tasmaans duivelsstrand

  1. Pingback: Most beautiful beaches of the world | globalizinglotandra

Back to Top ↑