Bluezzz spot dagelijks de droomparadijsjes op aarde


Noord-Amerika Amerikaanse Maagdeneilanden

Published on september 28th, 2013 | by admin

0

Amerikaanse Maagdeneilanden

De Verenigde Staten ‘bezitten’ vijf parels van eilanden(groepen): Samoa, Guam, Mariana, Puerto Rico én de Amerikaanse Maagdeneilanden. Die laatste bestaan uit Saint Croix, Saint John en Saint Thomas en zijn een van de meest populaire bestemmingen van de Caraïben.

Amerikaanse Maagdeneilanden

Het eilandentrio is slechts een gemakkelijke vlucht verwijderd van het Amerikaanse vasteland; prijzen worden er weergegeven in dollars. Aan de blauwe oceaan liggen resorts, kleine herbergen, appartementen, campings en luxe villa’s: voor alle budgetten geschikt.

Eigen karakter
Deze maagdelijke Amerikaanse eilanden hebben alle drie hun eigen karakter en bieden met hun tropische bossen en fabuleuze stranden en wateren het beste van het beste voor zowel strandhangers, hikers, watersporters als duikers. Ga er ook een dagje vissen, op zoek naar de Blauwe Marlijn!

Amerikaanse Maagdeneilanden

Amerikaanse Maagdeneilanden

Amerikaanse Maagdeneilanden

Naar de Amerikaanse Maagdeneilanden reizen?

Vliegen op hoofdeiland Saint Crox is het meest logisch, altijd met sowieso één overstap in de VS. Prijzen vanaf €800 retour, check Skyscanner.

Op vakantie naar Amerikaanse Maagdeneilanden – beste reistijd

April tot en met juni. Mild weer met amper regen, en je ontwijkt de drukte van het Amerikaanse hoogseizoen (december t/m maart).


Share, like, Tweet of Pin en spread the Bluezzz!

Tags: , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑