Bluezzz spot dagelijks de droomparadijsjes op aarde


Zuid-Amerika Galapagos eilanden

Published on september 28th, 2013 | by admin

1

Ultiem faunaparadijs: De Galapagos eilanden

Reuzenschildpadden, zeeleguanen, zeehonden, flamingo’s, pinguïns en pelikanen. Blauw- en roodvoetgenten, fregatvogels, golfalbatrossen, zwaluwstaartmeeuwen en stormvogels. De Galapagos eilanden zijn een faunaparadijs!

De Galapagos eilanden

Als we alle dieren van de Galapagos – de eilandengroep behorende bij Ecuador – willen noemen, komen we papier tekort. En dan reppen we nog niet over de machtige vulkanen en fabuleuze duikplekken. Iedere natuurliefhebber moét deze magische plek die Darwin inspireerde tot zijn evolutietheorie bezoeken. De Galapagos zijn werkelijk uniek in de wereld.

Naar Galapagos reizen- hoe kom je er?

Vliegen op Quito of Guayaquil (vanaf €1000 retour, met o.a. KLM) en vanuit hier naar Baltra of San Cristóbal (vanaf €300 retour). Onder meer FOX, Sawadee en Koning Aap bieden georganiseerde reizen, los of in combinatie met Ecuador. Bij Riksja vind je ook losse Galapagos-bouwstenen om jouw eigen reis samen te stellen.

Een melding krijgen zodra vliegtickets naar Ecuador in de aanbieding zijn? Meld je aan voor de gratis Cheap Flight Alert service.

Galapagos eilanden

Galapagos eilanden vogelvakantie galapagos eilanden reizen galapagos eilanden

Naar Galapagos eilanden op vakantie? – beste reistijd

Het hele jaar door. De temperatuur blijft gemiddeld altijd zo rond de 20 à 25 graden en alleen van december t/m april kunnen regenbuien vallen, maar deze tijd is juist wel weer ideaal voor snorkelaars. Het water is op zijn helderst in april en mei.

TIP: sla essentiële spullen in via bijvoorbeeld Tropenreisartikelen.nl.


Share, like, Tweet of Pin en spread the Bluezzz! Volg Bluezzz ook op Facebook en Twitter voor dagelijkse paradijsje op aarde!

Tags: ,


About the AuthorOne Response to Ultiem faunaparadijs: De Galapagos eilanden

  1. Pingback: Paradise found | weg

Back to Top ↑