Bluezzz spot dagelijks de droomparadijsjes op aarde


Afrika Manta Resort onderwater kamer

Published on november 18th, 2013 | by admin

Unieke onderwaterkamer op Pemba Island

Hij kost 1500 dollar per nacht, maar dan heb je ook wat. Check deze fantástische onderwaterkamer van het Manta Resort op Pemba Island (Tanzania).

De onderwaterkamer is onderdeel van een drijvende villa van Zweedse makelij, met bovenwater twee verdiepingen gemaakt van lokaal hardhout. Hier vind je de loungeruimte en luxe badkamer. Een ladder leidt naar een zonneterras op het dak. Maar ónder het wateroppervlak bevindt zich de echte troef: een slaapkamer met 360 graden aan glazen wanden middenin zee, met dag én nacht (dankzij de spotverlichting aan de buitenkant) zicht op de kleurrijke onderwaterwereld van de Indische oceaan. Bekijk de foto’s hieronder!

Een verblijf in het Manta Resort is te boeken bij Afrika specialist Jambo Safari Club. Andere luxueuze verblijven op het eiland zijn te boeken bij Tenzing Travel.

Manta Resort onderwater kamer Manta Resort onderwater kamer Manta Resort onderwater kamer Manta Resort onderwater kamer Manta Resort onderwater kamer Manta Resort onderwater kamer Manta Resort onderwater kamer Manta Resort onderwater kamer

Voor meer over Pemba Island, check elders op Bluezzz.

 (bron: The Manta Resort)

Tags: , ,


About the AuthorBack to Top ↑