Bluezzz spot dagelijks de droomparadijsjes op aarde


Afrika

Published on juli 20th, 2013 | by admin

De saffierblauwe zee van Zzz…Zanzibar

Een saffierblauwe zee, hagelwitte stranden van poederzand, prachtige koraalformaties en een rijk onderwaterleven. Een binnenland met eeuwenoude dorpjes, specerijenplantages en ossenwagens.

Een hoofdstad (Stone Town) vol steegjes om in te verdwalen. Een kleurrijke geschiedenis en cultuur, vol Afrikaanse en Arabische invloeden. Zanzibar is een van de mooiste eilanden van Afrika en is ideaal voor een relaxte, maar exotische zon- en strandvakantie.

Hoe je er komt? Lees onderaan verder!

Reizen naar Zanzibar – hoe kom je er?

Ons eigen Arke vliegt rechtstreeks naar Zanzibar, vanaf €619 retour. Zanzibar is trouwens ideaal te combineren met de Serengeti in Tanzania. Reizen worden onder meer aangeboden door Koning Aap, Arke en Shoestring.

Een melding krijgen zodra vliegtickets naar Zanzibar of Tanzania in de aanbiedingen zijn? Meld je aan voor de gratis Cheap Flight Alert service.

Vakantie Zanzibar – beste reistijd

De populairste reismaanden voor Zanzibar zijn juni t/m oktober, met gemiddelde temperaturen tussen 24 en 30 graden Celsius en een lage luchtvochtigheid. December tot februari is een goede tweede periode: dan is het weliswaar wat heter (rond de 35 graden), maar wel rustiger (Kerst uitgezonderd). Voor duiken is de periode van september tot maart het gunstigst.


Share, like, Tweet of Pin en spread the Bluezzz! Volg Bluezzz ook op Facebook en Twitter voor dagelijkse paradijsje op aarde!

Tags: , ,


About the AuthorBack to Top ↑