Bluezzz spot dagelijks de droomparadijsjes op aarde


Afrika Tsarabanjina Madagascar

Published on november 27th, 2013 | by admin

0

Castaway in Madagascar

Een tropisch paradijsje (bijna) voor jezelf, voor de noordwestkust van Madagascar. Op het eilandje Tsarabanjina waan je je écht Robinson Crusoe.

Tsarabanjina is een van de minuscule eilandjes van de Nosy Mitsio-archipel, ten noordwesten van Madagascar. De Constance-hotelketen heeft er een miniresortje met 25 bungalows, gemaakt van lokale houtsoorten. Er is een strandbar, een restaurant met verse dagvangst, er zijn massageplekken met oceaanzicht en je kunt er snorkelen of duiken. Maar verder? Het grote niets. Wit zand. Turquoise water. En veel vissen. Te boeken bij Jambo Safari Club. Check de foto’s!

Tsarabanjina Madagascar Tsarabanjina MadagascarTsarabanjina Madagascar Tsarabanjina Madagascar Tsarabanjina Madagascar Tsarabanjina Madagascar Tsarabanjina MadagascarTsarabanjina Madagascar Tsarabanjina Madagascar Tsarabanjina Madagascar Tsarabanjina Madagascar Tsarabanjina Madagascar Tsarabanjina Madagascar Tsarabanjina Madagascar Tsarabanjina MadagascarCLTM-AerialView7(Bron: Tsarabanjina Constance)

 

 

Tags: ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑