Bluezzz spot dagelijks de droomparadijsjes op aarde


Zuid-Amerika Marble Caves in Chili

Published on september 25th, 2013 | by admin

0

Marble Caves. De blauwe droomgrotten van marmer

Als de hemel bestaat, dan ligt hij op de grens tussen Chili en Argentinië. De marmergrotten, oftewel Marble Caves, tonen een schoonheid die zijn weerga niet kent.

Marble Caves in Chili Chico

Gekleurd door binnenvallende zonnestralen en weerkaatsingen in het water, openbaart de ruim 5000 (!) ton marmer kleurspelen die alle menselijke zintuigen prikkelen.Vanwege het constant wisselend waterniveau zijn de Marble Caves elke dag weer anders. Is al het blauw niet aan jou besteed, dan wordt de sportvisser in je wellicht wel wakker. De wateren om en in de grotten wemelen met de prachtigste exemplaren zalm en forel.

Marble Caves in Chili

Marble Caves in Chili

Marble Caves in Chili

Marble Caves in Chili

De Marble Caves van Chili – hoe kom je er?

De grotten zijn alleen bereikbaar per boot vanuit Puerto Rio Tranquilo, een plaats in het uiterste zuiden van Chili, bereikbaar per bus vanuit Coyhaique, waar je weer komt per binnenlandse vlucht (op lange roadtrip) vanuit hoofdstad Santiago.

Werkvakantie, vrijwilligerswerk & taalreis Chili & Argentinië
Op werkvakantie, vrijwilligerswerk doen of de Spaanse taal leren in Chili of Argentinië? Check de mogelijkheden bij de Nederlandse organisaties Travel Active en Activity International.

Tags:


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑