Bluezzz spot dagelijks de droomparadijsjes op aarde


Azië Phu Quoc Vietnam

Published on september 29th, 2013 | by admin

0

Phu Quoc: Vietnam’s relaxeiland

Naar Vietnam ga je niet voor tropische droomstranden. Nha Trang heeft een strand (vrij sfeerloos), Mui Ne is mooi (vooral voor windsurfers en kiteboarders) en de stranden nabij Hoi An worden momenteel opgekalefaterd, maar blijven zozo (stadje zelf wel heerlijk!).

Phu Quoc

Uitzondering: het eiland Phu Quoc, voor de zuidkust. Daar is zand en water Thailand-esque. Verschil: rustiger, minder ontwikkeld en meer ongerepte natuur! Phu Quoc is de perfecte afsluiter van elke Vietnam-reis. Met een huurscootertje knor je het eilandje rond en ontdek je de mooiste verlaten baaitjes en jungle in het binnenland.

Naar Phu Quoc reizen- hoe kom je er?

Vliegen vanuit Ho Chi Minh City (Vietnam Airlines of Air Mekong, vanaf € 100) of overland via de exotische waterwegen van de Mekong Delta en dan per boot, met Riksja/Vietnamonline.  Onder meer YourWay2GO, 333travel en Van Verre bieden Phu Quoc als losse bouwsteen of afsluiting van een georganiseerde Vietnam-rondreis.

Een melding krijgen zodra vliegtickets naar Vietnam in de aanbieding zijn? Meld je aan voor de gratis Cheap Flight Alert service.

strand Phu Quoc, Vietnam vakantie  Phu Quoc Phu Quoc

 

Vakantie Phu Quoc – beste reistijd

November tot en met april zijn de droge, zonnige maanden met een blauwe hemel en helder water. Mei en juni zijn erg heet, en juli t/m oktober is de regenperiode.

Tip: sla essentiële spullen in via bijvoorbeeld Tropenreisartikelen.nl. Lees ook Vietnam reiservaringen en tips van Nederlanders die geweest zijn.


Share, like, Tweet of Pin en spread the Bluezzz! Volg Bluezzz ook op Facebook en Twitter voor dagelijkse paradijsje op aarde!

Tags: , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑