Bluezzz spot dagelijks de droomparadijsjes op aarde


Azië Kerala, India

Published on oktober 25th, 2013 | by admin

0

De ‘backwaters’ van Kerala (India)

‘Gods Own Country’ wordt Kerala genoemd. Waarom? Omdat het er gruwelijk mooi is. En compleet anders dan het chaotische India dat je dacht te kennen.

Kerala draait om rust, natuur, schoonheid. Overnacht op een woonboot en vaar door de groene natuur over de stille ‘backwaters’. Trek je terug in een resort in de groene theeheuvels rond Munnar. Relax op de prachtige stranden en meng je tussen de christenen, hindoes, joden en moslims in de bruisende havenstad Cochin. Kerala en India’s zuiden zijn veel groener en tropischer dan het noorden met zijn paleizen, heilige Ganges-steden en maharaja’s. Check de fotoserie en lees onderaan hoe je er komt, of lees de reisverhalen India van andere reizigers op 27vakantiedagen.nl

Kerala, India

Kerala, India

Kerala, India

Kerala, India

Reizen naar Kerala – hoe kom je er?

Vliegen op Mumbai kan met KLM al vanaf €675 retour. Kijk op Skyscanner.nl om aanbieders te vergelijken en de laagste prijs te vinden. Reis vanaf Mumbai verder zuidwaarts per trein (TIP: stop in Goa!) of per binnenlandse vlucht (naar Cochin). Onder meer FOX en Sawadee en Koning Aap bieden zeer betaalbare groepsreizen in Zuid-India en Kerala; Tenzing Travel biedt diverse individuele reizen en de mogelijkheid om je eigen reis samen te stellen met bouwstenen. Ook 333travel biedt een bouwsteen aan genaamd ‘Backwaters en strand van Kerala‘ en Riksja India biedt de bouwsteen ‘Silk tour to Kerala‘ aan.

Een melding krijgen zodra vliegtickets naar India in de aanbieding zijn? Meld je aan voor de gratis Cheap Flight Alert service.

Vakantie / backpacken Kerala – beste reistijd

Kerala kent het hele jaar door aangenaam weer, maar de periode oktober tot maart is doorgaans het best. Maart t/m mei is de hete periode en de meeste monsoonregens vallen in juni tot augustus, maar dit is tegenwoordig een reisperiode op zich geworden, omdat het landschap hierin groener dan ooit is en het hele gebied ontzettend fris en schoon oogt.

Share, like, Tweet of Pin en spread the Bluezzz!

Tags: ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑