Bluezzz spot dagelijks de droomparadijsjes op aarde


Noord-Amerika

Published on april 16th, 2014 | by admin

0

Zwemmen met biggetjes op de Bahama’s

Oooohh, hoé schattig. Hagelwitte stranden en kraakhelder, azuurblauw water. Mét biggetjes! Op een droomeilandje van de Bahama’s kun je er mee zwemmen.

Het sowieso al paradijselijke Big Major Cay Island (Bahama’s) is door mensen onbewoond. Maar niet door dieren! Er leven circa 20 wilde zwijnen en die zwemmen – jong en oud – graag in de prachtige blauwe zee. Naar verluidt zijn de biggen ooit op het eiland gedropt door een groep zeilers die later op het eiland wilde terugkeren, zodat ze voedsel hadden. Maar de zeilers keerden nooit terug. De biggen overleefden door gedumpt voedsel van schepen die af en toe langs voeren. En nu is het HUN eiland!

Ook naar de Bahama’s? Vakanties op de Bahama’s worden o.a. aangeboden door Tenzing Travel of Clubmed. Losse vliegtickets zijn er vanaf zo’n €800 retour. Check Trivago voor hotels en de (verschillende) prijzen daarvan.

Of bezoek deze biggetjes met een zeilboot van Sunsail – gooi in de baai het anker uit en spring meteen het water in! Ze komen meteen naar de boot gezwommen, dus ze zijn niet moeilijk te vinden.

Big-Major-Cay-pigs OLYMPUS DIGITAL CAMERA Big-Major-Cay-pigs2 00008588_medium Swimming_Pig Swimming-Pigs SCYC_8 9597 o-PIGS-SWIM-facebook

Wat je nog meer vindt op Bluezzz? Wat dacht je van uitgebreide (foto)specials over de mooiste stranden en kustplaatsen van o.a. Sri Lanka, GoaMexico, Myanmar, Jamaica en Costa Rica, of de mooiste eilanden van Thailand, Hawaii en Maleisië. Check ook onze fotoseries met de 11 Mooiste stranden van Europa en de Mooiste stranden ter Wereld. Een en al paradijsjes dus!

TIP: nog meer gratis reisinspiratie? Vraag de gratis reisbrochures aan van bijvoorbeeld Tenzing Travel, Sawadee, Koning AapTravel Active (voor reizen & werken) of Puur & Kuur (voor wellness reizen!)

 

Share, like, Tweet of Pin en spread the Bluezzz! Volg Bluezzz ook op Facebook en Twitter voor dagelijkse paradijsje op aarde!

 

 

Tags:


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑